ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hasbullah
fazlin
JBA1131
asnorhisham
PENGHANTARAN DOKUMEN PERMOHONAN SUMBANGAN YB DATO HAJI AYUB BIN RAHMAT (PENGERUSI JAWATANKUASA KESIHATAN, ALAM SEKITAR, PENDIDIKAN DAN PENERANGAN NEGERI JOHOR
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 16 Jul 2017

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang,

(U.P: Senarai sekolah seperti edaran)

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.             Sukacitanya dimaklumkan bahawa sekolah tuan menerima sumbangan daripada YB Dato Haji Ayub bin Rahmat, Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan, Alam Sekitar, Pendidikan dan Penerangan Negeri Johor sepertimana yang dinyatakan semasa Majlis Perasmian Penutup Pertandingan Silat Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang pada 13 Julai 2017 bertempat di SMK Taman Scientex. Sumbangan tersebut telah dicadangkan untuk program pembangunan aktiviti silat atau kokurikulum.

3.             Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan untuk melengkapkan dan menghantar dokumen berkenaan dengan kadar SEGERA  untuk pengurusan permohonan sumbangan tersebut. Berikut adalah dokumen-dokumen yang diperlukan :

3.1          Borang Keperluan Makluman YPJ - Electronic Fund Transfer (EFT)

3.2          Salinan Penyata Bank (akaun PIBG)

**pastikan mengisi maklumat no. ID akaun bank bagi tujuan pembayaran (ketiadaan data boleh menyebabkan dana tidak boleh disalurkan)

4.             Sebarang kemusykilan, sila hubungi Puan Hajah Suhaila Bt Bakit (Penolong PPD Kokurikulum, PDD Pasir Gudang) melalui talian 019-368 9940  atau Encik Ahmad Imran bin Md Isa (Penyelia Kokurikulum, PPD Pasir Gudang) melalui talian 019-7017252/010-7846919.

Sekian, terima kasih.

SEHATI SEJIWA

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA

PENGHANTARAN DOKUMEN PERMOHONAN SUMBANGAN YB DATO HAJI AYUB BIN RAHMAT (PENGERUSI JAWATANKUASA KESI (285)