ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PERTANDINGAN MELUKIS POSTER SEMPENA HARI MALAYSIA SEKOLAH RENDAH, SEKOLAH MENENGAH SELURUH MALAYSIA TAHUN 2017 - DI BAWAH PROGRAM BERSAMA KOMUNITI SPS JPN SABAH
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 16 Jul 2017

SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Bersama-sama disertakan surat dari Jabatan Pendidikan Negeri Johor dan Kementerian Pendidikan Malaysia dengan sendiri menyatakan maksudnya.

Sekian, terima kasih.

SEHATI SEJIWA

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA

PERTANDINGAN MELUKIS POSTER SEMPENA HARI MALAYSIA SEKOLAH RENDAH, SEKOLAH MENENGAH SELURUH MALAYSIA (298)