ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hasbullah
fazlin
JBA1131
asnorhisham
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 16 Jul 2017

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah di rujuk.

2.             Sukacitanya dimaklumkan bengkel tersebut akan diadakan mengikut ketetapan berikut :

Tarikh   :               17 JULAI 2017 (ISNIN )

Masa     :               2.00 petang- 5.00 petang

Tempat :               SMK TAMAN DAYA

Peserta :-

SK       - Makmal Komputer 1

SMK    - Makmal Komputer 2

3.        Sehubungan dengan itu, mohon pihak tuan memberi pelepasan tugas seorang guru pemimpin PPIM untuk hadir ke bengkel seperti perkara di atas.

4.           Bersama-sama ini dilampirkan bentuk format surat permohonan SK /SM dan borang-borang berkenaan yang perlu dilengkapkan beserta wang tunai dan dibawa bersama semasa bengkel.  Sebarang kemusykilan berkaitan perkara ini boleh menghubungi Encik Ahmad Imran bin Md Isa (Penyelia Kokurikulum, PPD Pasir Gudang) melalui talian 0197017252 atau Setiausaha PPIM Pasir Gudang - Puan Siti Amira Bt Bokhari  melalui talian 013 200 4839.

Segala kerjasama dan sokongan pihak tuan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

SEHATI SEJIWA

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA

BENGKEL PENILAIAN TAHAP PUTERI ISLAM MALAYSIA (PPIM) PERHUBUNGAN DAERAH PASIR GUDANG 2017 (257)

Tindakan : PENGETUA / GURU BESAR / GPK KOKURIKULUM