ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hasbullah
fazlin
JBA1131
asnorhisham
Manual Kualiti SPSK Terkini dan Senarai Nama Sekolah Rintis SPSK Terkini
oleh : En. Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti
pada 02 Mar 2011

Ruj. Kami : JPA1006.UPQ/100-6/5/6 (   )

Tarikh       : 28 FEBRUARI 2011

Pengetua/Guru Besar,

Sekolah-sekolah Rintis Dearah Pasir Gudang.

( Senarai nama sekolah rintis terkini seperti dilampiran)

Tuan / Puan,

MANUAL KUALITI SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (SPSK) KELUARAN 02 : PINDAAN 00 TAHUN 2011

Dengan segala hormatnya surat daripada JPNJ.SJQ (43)/100-6-5 bertarikh 22 Februari 2011 adalah berkaitan dan dirujuk.

2.             Sukacita dimaklumkan bahawa tuan / puan boleh memuat turun DOKUMEN KUALITI SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (SPSK) UNTUK TAHUN 2011 melalui laman web PPD Pasir Gudang dengan segera. Tuan / puan juga dikehendaki mencetak dokumen tersebut dan menggantikan ke dalam Fail Manual Kualiti sekolah yang sedia ada. Dokumen yang lama hendaklah diabaikan. Nombor siri pemegang dokumen yang  baru akan diberikan semasa diadakan 'Road Show" nanti. Tarikh kuaikuasa adalah pada 01 Mac 2011.

3.             Sebarang pertanyaan, sila hubungi En Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti di talian 019-7482210 atau 07-3881210 sambungan 204.

Sekian, untuk makluman dan tindakan pihak tuan / puan. Terima kasih.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

Tindakan : Pengetua dan Guru Besar Sekolah Rintis 2011