FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

Manual Kualiti SPSK Terkini dan Senarai Nama Sekolah Rintis SPSK Terkini
oleh : En. Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti
pada 02 Mar 2011

Ruj. Kami : JPA1006.UPQ/100-6/5/6 (   )

Tarikh       : 28 FEBRUARI 2011

Pengetua/Guru Besar,

Sekolah-sekolah Rintis Dearah Pasir Gudang.

( Senarai nama sekolah rintis terkini seperti dilampiran)

Tuan / Puan,

MANUAL KUALITI SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (SPSK) KELUARAN 02 : PINDAAN 00 TAHUN 2011

Dengan segala hormatnya surat daripada JPNJ.SJQ (43)/100-6-5 bertarikh 22 Februari 2011 adalah berkaitan dan dirujuk.

2.             Sukacita dimaklumkan bahawa tuan / puan boleh memuat turun DOKUMEN KUALITI SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (SPSK) UNTUK TAHUN 2011 melalui laman web PPD Pasir Gudang dengan segera. Tuan / puan juga dikehendaki mencetak dokumen tersebut dan menggantikan ke dalam Fail Manual Kualiti sekolah yang sedia ada. Dokumen yang lama hendaklah diabaikan. Nombor siri pemegang dokumen yang  baru akan diberikan semasa diadakan 'Road Show" nanti. Tarikh kuaikuasa adalah pada 01 Mac 2011.

3.             Sebarang pertanyaan, sila hubungi En Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti di talian 019-7482210 atau 07-3881210 sambungan 204.

Sekian, untuk makluman dan tindakan pihak tuan / puan. Terima kasih.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

Tindakan : Pengetua dan Guru Besar Sekolah Rintis 2011