Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

Manual Kualiti SPSK Terkini dan Senarai Nama Sekolah Rintis SPSK Terkini
oleh : En. Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti
pada 02 Mar 2011

Ruj. Kami : JPA1006.UPQ/100-6/5/6 (   )

Tarikh       : 28 FEBRUARI 2011

Pengetua/Guru Besar,

Sekolah-sekolah Rintis Dearah Pasir Gudang.

( Senarai nama sekolah rintis terkini seperti dilampiran)

Tuan / Puan,

MANUAL KUALITI SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (SPSK) KELUARAN 02 : PINDAAN 00 TAHUN 2011

Dengan segala hormatnya surat daripada JPNJ.SJQ (43)/100-6-5 bertarikh 22 Februari 2011 adalah berkaitan dan dirujuk.

2.             Sukacita dimaklumkan bahawa tuan / puan boleh memuat turun DOKUMEN KUALITI SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (SPSK) UNTUK TAHUN 2011 melalui laman web PPD Pasir Gudang dengan segera. Tuan / puan juga dikehendaki mencetak dokumen tersebut dan menggantikan ke dalam Fail Manual Kualiti sekolah yang sedia ada. Dokumen yang lama hendaklah diabaikan. Nombor siri pemegang dokumen yang  baru akan diberikan semasa diadakan 'Road Show" nanti. Tarikh kuaikuasa adalah pada 01 Mac 2011.

3.             Sebarang pertanyaan, sila hubungi En Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti di talian 019-7482210 atau 07-3881210 sambungan 204.

Sekian, untuk makluman dan tindakan pihak tuan / puan. Terima kasih.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

Senarai nama sekolah rintis terkini (711)
Manual Kualiiti Terkini Keluaran 02 Pindaan 00 (756)

Tindakan : Pengetua dan Guru Besar Sekolah Rintis 2011