L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

MUAT TURUN MODUL GURU PENYAYANG NEGERI JOHOR TAHUN 2012
oleh : ,
pada 02 Jan 2012

Salam Sejahtera dan Dalam Satu Malaysia,

Sehubungan dengan perkara di atas, semua sekolah-sekolah daerah Pasir Gudang diminta untuk melaksanakan modul di atas bermula Hari Pertama Persekolahan Bagi Tahun 2012 atas arahan Jabatan Pelajaran Johor. Modul di atas merupakan touchpoint Pengarah Pelajaran Negeri Johor yang akan berlaku pada hari pertama persekolahan bagi tahun 2012. Sila muat turun modul tersebut di laman sesawang PPD Pasir Gudang.

Sekian untuk makluman dan tindakan pihak tuan. Sekian, terima kasih.

Modul Guru Penyayang Negeri Johor 2012 (2240)
kertas konsep modul penyayang (2930)
modul hari pertama (2026)
modul 3 p&p (0)