Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

MUAT TURUN MODUL GURU PENYAYANG NEGERI JOHOR TAHUN 2012
oleh : ,
pada 02 Jan 2012

Salam Sejahtera dan Dalam Satu Malaysia,

Sehubungan dengan perkara di atas, semua sekolah-sekolah daerah Pasir Gudang diminta untuk melaksanakan modul di atas bermula Hari Pertama Persekolahan Bagi Tahun 2012 atas arahan Jabatan Pelajaran Johor. Modul di atas merupakan touchpoint Pengarah Pelajaran Negeri Johor yang akan berlaku pada hari pertama persekolahan bagi tahun 2012. Sila muat turun modul tersebut di laman sesawang PPD Pasir Gudang.

Sekian untuk makluman dan tindakan pihak tuan. Sekian, terima kasih.

Modul Guru Penyayang Negeri Johor 2012 (2205)
kertas konsep modul penyayang (2876)
modul hari pertama (1995)
modul 3 p&p (0)