En. Hashim Bin Zainal ,
Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

karman
husin
RUJUKAN SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING)
oleh : ,
pada 30 Mar 2011

SEHUBUNGAN DENGAN PERKARA DI ATAS, TUAN DIMINTA UNTUK MELAKSANAKAN PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING DI SEKOLAH TUAN MENGIKUT SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (SPSK) BAGI PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (PK13) YANG TERKINI YANG TELAH DIKELUARKAN OLEH SEKTOR JAMINAN KUALITI, JABATAN PELAJARAN JOHOR BERMULA TAHUN INI.

DILAMPIRKAN BERSAMA LAMPIRAN PK 13- PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (dalam bentuk zip file) UNTUK RUJUKAN PIHAK TUAN. SEKIAN, TERIMA KASIH.

PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (0)
pk13 (1039)
PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (1408)
PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (1090)