Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

aizad
JBC1030
RUJUKAN SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING)
oleh : ,
pada 30 Mar 2011

SEHUBUNGAN DENGAN PERKARA DI ATAS, TUAN DIMINTA UNTUK MELAKSANAKAN PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING DI SEKOLAH TUAN MENGIKUT SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (SPSK) BAGI PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (PK13) YANG TERKINI YANG TELAH DIKELUARKAN OLEH SEKTOR JAMINAN KUALITI, JABATAN PELAJARAN JOHOR BERMULA TAHUN INI.

DILAMPIRKAN BERSAMA LAMPIRAN PK 13- PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (dalam bentuk zip file) UNTUK RUJUKAN PIHAK TUAN. SEKIAN, TERIMA KASIH.

PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (0)
pk13 (1105)
PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (1588)
PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (1218)