L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

RUJUKAN SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING)
oleh : ,
pada 30 Mar 2011

SEHUBUNGAN DENGAN PERKARA DI ATAS, TUAN DIMINTA UNTUK MELAKSANAKAN PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING DI SEKOLAH TUAN MENGIKUT SISTEM PENGURUSAN SEKOLAH KUALITI (SPSK) BAGI PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (PK13) YANG TERKINI YANG TELAH DIKELUARKAN OLEH SEKTOR JAMINAN KUALITI, JABATAN PELAJARAN JOHOR BERMULA TAHUN INI.

DILAMPIRKAN BERSAMA LAMPIRAN PK 13- PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (dalam bentuk zip file) UNTUK RUJUKAN PIHAK TUAN. SEKIAN, TERIMA KASIH.

PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (0)
pk13 (1151)
PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (1696)
PK 13 - PENGURUSAN BIMBINGAN DAN KAUNSELING (1274)