Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

BAJU UNIFORM KELAB PENCEGAHAN JENAYAH (KPJ) OLEH KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA
oleh : Pn. Norhidayah Binti Husin, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 03 Aug 2011

Adalah dengan hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.       Adalah dimaklumkan dengan ini disertakan surat daripada Jabatan Pelajaran Johor JPNJ.SPS.PP/100-5/3/1(  82  ) bertarikh 20 Julai 2011 untuk makluman dan tindakan tuan.

3.       Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Abdul Aziz bin Awang ditalian 013-7720248 atau 07-3881210 sambungan 204.

4.       Kerjasama tuan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian .

Surat dari JPN (695)
Surat Bahagian Pengurusan Sekolah Harian (791)
Surat Pejabat Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia 1 (523)