ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

TINDAKAN SEGERA: SEMAKAN eGHadir (SISTEM KEHADIRAN GURU ONLINE) 2 MAC 2012
oleh : ,
pada 02 Mar 2012

TUAN/PUAN

SILA PASTIKAN SISTEM eGHadir DIPANTAU DAN DIBUAT SEMAKAN SERTA DIKEMASKINI SEBELUM JAM 9.00 PAGI BAGI SESI PAGI DAN JAM 3.00 PETANG SETIAP HARI .BERIKUT DILAMPIRKAN SENARAI SEMAK SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG UNTUK TINDAKAN SEGERA.

SENARAI SEMAK eGHadir 02/03/2012 (1745)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR, GPK PENTADBIRAN DAN PEMBANTU TADBIR