Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

PENGAMBILAN SIJIL LULUS DAN SIJIL KEHADIRAN KURSUS INDUKSI SISTEM SARAAN MALAYSIA (KISSM)
oleh : En. Mohd Firdaus Bin Aris,
pada 28 Mar 2011

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Sehubungan dengan itu, peserta kursus KISSM seperi di lampiran dikehendaki untuk mengambil sijil-sijil tersebut di Unit Pentadbiran (Cik Aisyah Binti Adanan) mulai 29 Mac 2011. Hanya peserta kursus dibenarkan untuk mengambil sijil sendiri. Jika diambil oleh wakil, surat kebenaran daripada peserta perlu disertakan. Ini bertujuan untuk mengelakkan berlakunya kehilangan sijil.

3.     Untuk sebarang pertanyaan mengenai perkara di atas, sila hubungi En. Mohd Firdaus Bin Aris di talian 0177143090.

Sekian, terima kasih.

Senarai Nama Sijil KISSM (1028)

Tindakan : Peserta Kursus KISSM