ROKIAH MD YUNOS ,
UNIT AKADEMIK

"SALAM RAMADHAN KEPADA SEMUA WARGA KERJA PPD PASIR GUDANG AGAR RAMADHAN TAHUN INI DAPAT DILALUI DENGAN PENUH KESABARAN. HARAPAN AGAR IBADAH KITA MENDAPAT GANJARAN DARI NYA..."

BORANG MAKLUMAT SMPK ( SISTEM MAKLUMAT PRASEKOLAH KEBANGSAAN ) TADIKA SWASTA TAHUN 2011
oleh : Pn. Fazlin Azzila Bt Omar, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 03 Mar 2011

Perkara di atas adalah di rujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa Pihak Jabatan Pelajaran Negeri Johor (JPNJ) sedang mengemaskini Sistem Maklumat Prasekolah Kebangsaan (SMPK) untuk Prasekolah Pendidikan Swasta. Bersama-sama ini tuan/puan diminta untuk melengkapkan borang SMPK (seperti dilampiran) dan hendaklah dihantar semula kepada En. Shawal Bin Ahmad, Penyelia Pendidikan Swasta di Unit Rendah, PPD Pasir Gudang  pada atau sebelum 4 Mac 2011 (Jumaat).

3.         Tuan/puan juga boleh memuat turun borang SMPK di laman web PPD Pasir Gudang dan hantar melelui e-mail di alamat  adied_jb@yahoo.com pada atau sebelum 4 Mac 2011.

4.         Segala kerjasama dan sokongan daripada pihak tuan/puan amatlah kami hargai. Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Shawal Bin Ahmad, Penyelia Unit Pendidikan Swasta, PPD Pasir Gudang di talian 012-7006719 atau Pejabat 07-3881210. Kerjasama tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, untuk tindakan dan makluman pihak tuan.

Tindakan : GURU BESAR (TADIKA SWASTA)