L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

SEGERA: PENGEMASKINIAN MAKLUMAT PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH ( PPPS) GRED DG41 SEKOLAH RENDAH BAGI GURU INTERIM ( JQAF )
oleh : Pn. Fazlin Azzila Bt Omar, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 29 Apr 2013

TUAN,

MOHON KERJASAMA PIHAK SEKOLAH YANG TELAH MENERIMA PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH (PPPS) BAGI GURU INTERIM JQAF GRED DG41 LAPOR DIRI 16 OKTOBER 2012  AGAR MENGEMASKINI MAKLUM BALAS PENEMPATAN GURU ( MPG-1) SETELAH PPPS DG41 TERSEBUT MELAPOR DIRI DI SEKOLAH TUAN. SILA RUJUK LAMPIRAN YANG DISERTAKAN.

PENGEMASKINIAN TERSEBUT BOLEH DIBUAT DALAM SISTEM SECARA ATAS TALIAN MELALU WEB SEPERTI BERIKUT : http://apps.moe.gov.my/eoperasi/ SEBELUM ATAU PADA 30 APRIL 2013 (SELASA ).

SEGALA KERJASAMA TUAN,DALAM PERKARA INI AMAT DIHARGAI DAN DIDAHULUI DENGAN UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH.

SENARAI NAMA GURU INTERIM JQAF (549)

Tindakan : GURU BESAR / GURU DATA