Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

SEGERA: PENGEMASKINIAN MAKLUMAT PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH ( PPPS) GRED DG41 SEKOLAH RENDAH BAGI GURU INTERIM ( JQAF )
oleh : Pn. Fazlin Azzila Bt Omar, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 29 Apr 2013

TUAN,

MOHON KERJASAMA PIHAK SEKOLAH YANG TELAH MENERIMA PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH (PPPS) BAGI GURU INTERIM JQAF GRED DG41 LAPOR DIRI 16 OKTOBER 2012  AGAR MENGEMASKINI MAKLUM BALAS PENEMPATAN GURU ( MPG-1) SETELAH PPPS DG41 TERSEBUT MELAPOR DIRI DI SEKOLAH TUAN. SILA RUJUK LAMPIRAN YANG DISERTAKAN.

PENGEMASKINIAN TERSEBUT BOLEH DIBUAT DALAM SISTEM SECARA ATAS TALIAN MELALU WEB SEPERTI BERIKUT : http://apps.moe.gov.my/eoperasi/ SEBELUM ATAU PADA 30 APRIL 2013 (SELASA ).

SEGALA KERJASAMA TUAN,DALAM PERKARA INI AMAT DIHARGAI DAN DIDAHULUI DENGAN UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH.

SENARAI NAMA GURU INTERIM JQAF (548)

Tindakan : GURU BESAR / GURU DATA