FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

SEGERA: PENGEMASKINIAN MAKLUMAT PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH ( PPPS) GRED DG41 SEKOLAH RENDAH BAGI GURU INTERIM ( JQAF )
oleh : Pn. Fazlin Azzila Bt Omar, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 29 Apr 2013

TUAN,

MOHON KERJASAMA PIHAK SEKOLAH YANG TELAH MENERIMA PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH (PPPS) BAGI GURU INTERIM JQAF GRED DG41 LAPOR DIRI 16 OKTOBER 2012  AGAR MENGEMASKINI MAKLUM BALAS PENEMPATAN GURU ( MPG-1) SETELAH PPPS DG41 TERSEBUT MELAPOR DIRI DI SEKOLAH TUAN. SILA RUJUK LAMPIRAN YANG DISERTAKAN.

PENGEMASKINIAN TERSEBUT BOLEH DIBUAT DALAM SISTEM SECARA ATAS TALIAN MELALU WEB SEPERTI BERIKUT : http://apps.moe.gov.my/eoperasi/ SEBELUM ATAU PADA 30 APRIL 2013 (SELASA ).

SEGALA KERJASAMA TUAN,DALAM PERKARA INI AMAT DIHARGAI DAN DIDAHULUI DENGAN UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH.

SENARAI NAMA GURU INTERIM JQAF (569)

Tindakan : GURU BESAR / GURU DATA