5 September 2016

17 Oktober 2016

Zzan ,
Pasir gudang

"إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarga Ustz Amin Firdaus SK Permas Jaya 5"

SEGERA: PENGEMASKINIAN MAKLUMAT PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH ( PPPS) GRED DG41 SEKOLAH RENDAH BAGI GURU INTERIM ( JQAF )
oleh : Pn. Fazlin Azzila Bt Omar, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 29 Apr 2013

TUAN,

MOHON KERJASAMA PIHAK SEKOLAH YANG TELAH MENERIMA PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH (PPPS) BAGI GURU INTERIM JQAF GRED DG41 LAPOR DIRI 16 OKTOBER 2012  AGAR MENGEMASKINI MAKLUM BALAS PENEMPATAN GURU ( MPG-1) SETELAH PPPS DG41 TERSEBUT MELAPOR DIRI DI SEKOLAH TUAN. SILA RUJUK LAMPIRAN YANG DISERTAKAN.

PENGEMASKINIAN TERSEBUT BOLEH DIBUAT DALAM SISTEM SECARA ATAS TALIAN MELALU WEB SEPERTI BERIKUT : http://apps.moe.gov.my/eoperasi/ SEBELUM ATAU PADA 30 APRIL 2013 (SELASA ).

SEGALA KERJASAMA TUAN,DALAM PERKARA INI AMAT DIHARGAI DAN DIDAHULUI DENGAN UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH.

SENARAI NAMA GURU INTERIM JQAF (555)

Tindakan : GURU BESAR / GURU DATA