5 September 2016

17 Oktober 2016

AJK KEBIRUS 2016 ,
KEBIRUS SMK TUN FATIMAH HASHIM

"Tahniah diucapkan kepada seluruh Warga SMK Tun Fatimah yang berusaha bersama-sama untuk menjayakan Majlis Perasmian Pertukaran Nama Sekolah daripada SMK Taman Daya 3 kepada SMK Tun Fatimah Hashim. Perasmian oleh Profesor Datok Dr. Khalid Ali Bin Tan Sri Abdul Kadir (Yayasan Tun Fatimah Hashim) pada hari Ahad 27 Mac 2016. Semoga Majlis berjalan dengan lancar. "

PERAKUAN KENAIKAN PANGKAT PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN LEPASAN DIPLOMA (PPPLD) GRED DGA32 KE GRED DGA34 SECARA TIME-BASED DAN DGA34 KE GRED DGA38 SECARA TIME-BASED TAHUN 2012
oleh : Pn. Fazlin Azzila Bt Omar, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 10 Apr 2012

Dengan segala hormatnya dimaklumkan saya merujuk mengenai perkara di atas. Surat Jabatan Pelajaran Johor bil JPNJ.NP(27)(S)/500-5/4/11(2) adalah dirujuk.

2.  Dimaklumkan bahawa Bahagian Pengurusan Sumber Manusia (BPSM), Kementerian Pelajaran malaysia (KPM) sedang melaksanakan urusan kenaikan pangkat secara Time-Based berasakan kecemerlangan bagi Pegawai Perhidmatan Pendidikan Lepasa Diploma (PPPLD) pada tahun 2012 seperti berikut :

2.1  PPPLD yang berada di Gred DGA32 / DGA32(KUP) Time-Based / DGA32 (KUP)  Guru

Cemerlang   sekurang-kurangnya 8 tahun (telah dinaikan pangkat pada

tahun 2004 dan sebelum) ; dan

2.2   PPPLD yang berada di Gred DGA34 / *DGA34 (KUP) Guru Cemerlang sekurang-

kurang 5 tahun ( telah dinaikan pangkat pada tahun 2007 dan sebelum)

3.  Tuan/puan boleh memuat turun surat siaran dan lain-lain dokumen di portal ini. Bersama ini juga dikemukakan senarai nama PPPLD DGA32 dan Gred DGA34 yang telah dikenal pasti melalui sistem e-Operasi bagi tujuan semakan dan pengesahan. Tuan/puan juga dipohon agar mengemukakan nama-nama PPPLD yang tidak terdapat dalam senarai. (

4.  Sebarang pertanyaan dan semua perakuan hendaklah di kemukakan dan dihantar ke PPD Pasir Gudang, Unit perkhidmatan, U/P : En.Faizulnizam bin Yasir  selewat-lewatnya 13 April 2012 (Jumaat). Kerjasama dari tuan/puan adalah diharapkan supaya mematuhi tarikh tutup yang ditetapkan.

Sekian,terima kasih.

SURAN SIARAN PERAKUAN DAN DOKUMEN BERKAITAN (1047)
PPPLD DGA32 DAN DGA34 YANG LAYAK (1688)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR