ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

norafazi
imran
hansjebat
abdaziz
PENYEMAKAN PENYATA KEWANGAN KUMPULAN WANG SEKOLAH BAGI TUJUAN PENGAUDITAN TAHUN 2016 BIL 1/2017
oleh : Pn. Faridah Binti Muhamad, Penolong Akauntan
pada 12 Jan 2017

Salam Sejahtera Tuan/Puan,

Dimaklumkan bahawa PPD Pasir Gudang dibawah seliaan Unit Kewangan akan mengadakan satu Bengkel PENYEMAKAN PENYATA KEWANGAN KUMPULAN WANG SEKOLAH BAGI TUJUAN AUDIT TAHUN 2016 BIL 1/2017. Bengkel akan diadakan dari 16 hingga 18 Januari 2017.  Oleh itu mohon kerjasama semua pihak terlibat memberi laluan kepada staff berkaitan untuk wajib menghadirkan diri mengikut Jadual yang di lampiran.   Kegagalan tuan/puan dalam hal ini boleh menyebabkan kesulitan dikemudian hari melibatkan dokumen audit.

Bagi sekolah-sekolah yang KPT atau PT adalah seorang JU, mohon diberi pelepasan tugas bagi tarikh-tarikh berkenaan.

Sekian.  Terima kasih.

Faridah binti Muhamad