ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

norafazi
imran
hansjebat
karman
abdaziz
SEGERA: TAKLIMAT PENGESAHAN PENGETUA BAGI PERMOHONAN KEMASUKAN SBP TINGKATAN 4 SESI 2013
oleh : ,
pada 29 Oct 2012

SEHUBUNGAN DENGAN ITU, MOHON KAUNSELOR MENENGAH SEKOLAH UNTUK HADIR KE TAKLIMAT SEPERTI KETETAPAN BERIKUT;

TARIKH: 29 OKTOBER 2012 ( ISNIN )

MASA  : 2.00 PETANG

TEMPAT : BILIK MESYUARAT 1, PPD PASIR GUDANG

SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN MUHD SHAKIRIN BIN MUHD SHAH DI TALIAN 019 7557066. SILA BAWA LAPTOP DAN WAYAR PENYAMBUNG. SEKIAN UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN. TERIMA KASIH.

Tindakan : PENGETUA