En. Hashim Bin Zainal ,
Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

norliana
SEGERA: TAKLIMAT PENGESAHAN PENGETUA BAGI PERMOHONAN KEMASUKAN SBP TINGKATAN 4 SESI 2013
oleh : Cik Erny Binti Yahaya, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 29 Oct 2012

SEHUBUNGAN DENGAN ITU, MOHON KAUNSELOR MENENGAH SEKOLAH UNTUK HADIR KE TAKLIMAT SEPERTI KETETAPAN BERIKUT;

TARIKH: 29 OKTOBER 2012 ( ISNIN )

MASA  : 2.00 PETANG

TEMPAT : BILIK MESYUARAT 1, PPD PASIR GUDANG

SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN MUHD SHAKIRIN BIN MUHD SHAH DI TALIAN 019 7557066. SILA BAWA LAPTOP DAN WAYAR PENYAMBUNG. SEKIAN UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN. TERIMA KASIH.

Tindakan : PENGETUA