ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hasbullah
fazlin
JBA1131
asnorhisham
PEMBAYARAN BANTUAN AM PERSEKOLAHAN (BAP) KEPADA MURID TAHUN 1 BAGI BANTUAN KWAPM TAHUN 2017
oleh : En. Mohamad Don Bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 16 Jul 2017

Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

PEMBAYARAN BANTUAN AM PERSEKOLAHAN (BAP) KEPADA MURID TAHUN 1 BAGI BANTUAN KUMPULAN WANG AMANAH PELAJAR MISKIN (KWAPM) TAHUN 2017

Dengan segala hormatnya surat daripada  Kementerian Pendidikan Malaysia bil. KPM.800-4/3/10 Jld 22(41) bertarikh 19 Jun 2017 adalah dirujuk dan berkaitan.

2.       Sehubungan itu, bersama-sama ini dilampirkan surat tersebut yang menerangkan maksudnya serta senarai nama murid tahun 1 yang layak menerima bantuan KWAPM 2017.

3.       Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Mohamad Don bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan HEM PPD Pasir Gudang di talian 019 7076747.

Sekian.Terima kasih.

Surat arah bayar KWAPM D1 (238)
KWAPM D1 (155)

Tindakan : GURU BESAR/PK HEM