ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

norafazi
imran
hansjebat
abdaziz
MAKLUMAN PERLAKSANAAN PEMANTAUAN SENDIRI (KENDIRI) TAHUN 2017 BAGI KANTIN DAN DAPUR ASRAMA SEKOLAH DI BAWAH KPM
oleh : En. Mohamad Don Bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 11 Jan 2017

Adalah dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk dan surat dari Jabatan Pendidikan Negeri Johor bil. JPNJ.HEM (36)/100-19/6 Jld 6 (4) bertarikh 10Januari 2017 adalah berkaitan.

2.            Bersama-sama ini dilampirkan bersama surat dari Jabatan Pendidikan Negeri Johor yang dengan sendirinya menerangkan maksudnya.

3.            Bersama-sama ini juga dilampirkan Borang Kendiri Kantin dan Dapur Asrama (baru) yang akan berkuatkuasa pada bulan Februari 2017.Penerangan lanjut akan dibentangkan semasa mesyuarat HEM pada 16 dan 17 Januari 2017.

Sekian.Teima kasih.

Surat Kendiri Kantin (401)
Borang Kendiri Baru (351)

Tindakan : PENGETUA /GURU BESAR/GPK HEM