L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

BIASISWA - PROSES SEMAKAN DAN PERMOHONAN BKP ONLINE
oleh : En. Daud Bin Othman,
pada 20 Apr 2012

Sukacita dimaklumkan bahawa proses permohonan biasiswa BKP akan dibuka secara atas talian          pada 23 April 2012 hingga 13 Mei 2012.

Bagi zon 2 - Melibatkan Johor , Pahang , Selangor, Melaka WP KL akan dibuka pada 30 April hingga 6 Mei 2012. Proses semakan dan permohonan boleh dilakukan pada laman sesawang http://apps.moe.gov.my/biasiswa/.

Sehubungan dengan itu semua GPK HEM DAN GURU BIASISWA diharap mengambil perhatian dan tindakan selanjutnya. Surat arahan telah dimasukkan kedalam pigeon hole sekolah-sekolah menengah di PPD Pasir Gudang.

Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan sila hubungi En Firdaus ditalian 0177143090 atau Sub Unit Biasiswa Unit HEM , Jabatan Pelajaran Negeri Johor ditalian 2311491/92

Harap maklum

Tindakan : GPK HEM , GURU BIASIWA SEKOLAH MENENGAH