FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

BIASISWA - PROSES SEMAKAN DAN PERMOHONAN BKP ONLINE
oleh : ,
pada 20 Apr 2012

Sukacita dimaklumkan bahawa proses permohonan biasiswa BKP akan dibuka secara atas talian          pada 23 April 2012 hingga 13 Mei 2012.

Bagi zon 2 - Melibatkan Johor , Pahang , Selangor, Melaka WP KL akan dibuka pada 30 April hingga 6 Mei 2012. Proses semakan dan permohonan boleh dilakukan pada laman sesawang http://apps.moe.gov.my/biasiswa/.

Sehubungan dengan itu semua GPK HEM DAN GURU BIASISWA diharap mengambil perhatian dan tindakan selanjutnya. Surat arahan telah dimasukkan kedalam pigeon hole sekolah-sekolah menengah di PPD Pasir Gudang.

Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan sila hubungi En Firdaus ditalian 0177143090 atau Sub Unit Biasiswa Unit HEM , Jabatan Pelajaran Negeri Johor ditalian 2311491/92

Harap maklum

Tindakan : GPK HEM , GURU BIASIWA SEKOLAH MENENGAH