FAZLINA BINTI HASHIM ,
SJK(T) MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN. ABD. RAHMAN YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PAGI TADI. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN."

BIASISWA - PROSES SEMAKAN DAN PERMOHONAN BKP ONLINE
oleh : ,
pada 20 Apr 2012

Sukacita dimaklumkan bahawa proses permohonan biasiswa BKP akan dibuka secara atas talian          pada 23 April 2012 hingga 13 Mei 2012.

Bagi zon 2 - Melibatkan Johor , Pahang , Selangor, Melaka WP KL akan dibuka pada 30 April hingga 6 Mei 2012. Proses semakan dan permohonan boleh dilakukan pada laman sesawang http://apps.moe.gov.my/biasiswa/.

Sehubungan dengan itu semua GPK HEM DAN GURU BIASISWA diharap mengambil perhatian dan tindakan selanjutnya. Surat arahan telah dimasukkan kedalam pigeon hole sekolah-sekolah menengah di PPD Pasir Gudang.

Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan sila hubungi En Firdaus ditalian 0177143090 atau Sub Unit Biasiswa Unit HEM , Jabatan Pelajaran Negeri Johor ditalian 2311491/92

Harap maklum

Tindakan : GPK HEM , GURU BIASIWA SEKOLAH MENENGAH