5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

BIASISWA - PROSES SEMAKAN DAN PERMOHONAN BKP ONLINE
oleh : En. Daud Bin Othman, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 20 Apr 2012

Sukacita dimaklumkan bahawa proses permohonan biasiswa BKP akan dibuka secara atas talian          pada 23 April 2012 hingga 13 Mei 2012.

Bagi zon 2 - Melibatkan Johor , Pahang , Selangor, Melaka WP KL akan dibuka pada 30 April hingga 6 Mei 2012. Proses semakan dan permohonan boleh dilakukan pada laman sesawang http://apps.moe.gov.my/biasiswa/.

Sehubungan dengan itu semua GPK HEM DAN GURU BIASISWA diharap mengambil perhatian dan tindakan selanjutnya. Surat arahan telah dimasukkan kedalam pigeon hole sekolah-sekolah menengah di PPD Pasir Gudang.

Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan sila hubungi En Firdaus ditalian 0177143090 atau Sub Unit Biasiswa Unit HEM , Jabatan Pelajaran Negeri Johor ditalian 2311491/92

Harap maklum

Tindakan : GPK HEM , GURU BIASIWA SEKOLAH MENENGAH