Warga SK Tmn Bukit Tiram ,
SK Tmn Bukit Tiram

"Salam takziah kepada seluruh ahli keluarga krew & penumpang MH370.. Sesungguhnya dari Dia kita datang & kepadaNya jua la kita kembali.. Al-fatihah bagi yang beragama Islam.."

myusoffza
suhaila
mohdasri
hassanah
asmah
BIASISWA - PROSES SEMAKAN DAN PERMOHONAN BKP ONLINE
oleh : En. Daud Bin Othman, Penyelia Kanan Pembangunan Kemanusiaan
pada 20 Apr 2012

Sukacita dimaklumkan bahawa proses permohonan biasiswa BKP akan dibuka secara atas talian          pada 23 April 2012 hingga 13 Mei 2012.

Bagi zon 2 - Melibatkan Johor , Pahang , Selangor, Melaka WP KL akan dibuka pada 30 April hingga 6 Mei 2012. Proses semakan dan permohonan boleh dilakukan pada laman sesawang http://apps.moe.gov.my/biasiswa/.

Sehubungan dengan itu semua GPK HEM DAN GURU BIASISWA diharap mengambil perhatian dan tindakan selanjutnya. Surat arahan telah dimasukkan kedalam pigeon hole sekolah-sekolah menengah di PPD Pasir Gudang.

Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan sila hubungi En Firdaus ditalian 0177143090 atau Sub Unit Biasiswa Unit HEM , Jabatan Pelajaran Negeri Johor ditalian 2311491/92

Harap maklum

Tindakan : GPK HEM , GURU BIASIWA SEKOLAH MENENGAH