FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

BIASISWA- PERMOHONAN ATAS TALIAN BKPU TINGKATAN ENAM RENDAH 2013
oleh : ,
pada 05 Jul 2013

BAHAGIAN KEWANGAN KPM TELAH SELESAI MENGEMASKINI APB UNTUK PERMOHONAN BKPU ( TKT 6 RENDAH ). PERMOHONAN TERSEBUT AKAN DIBUKA ATAS TALIAN  PADA 8 HINGGA 14 JULAI 2013 DILAMAN SESAWANG http://apb.moe.gov.my.

PIHAK SEKOLAH JUGA DIPOHON SUPAYA DAPAT MENGHANTAR SENARAI NAMA MURID YANG TERCICIR BAYARAN TERTANGGUNG BIASISWA KECIL PERSEKUTUAN (BKP) DAN (BKPU) TAHUN 2013 DENGAN KADAR SEGERA UNTUK MENGELAKKAN kes AP58(a)DARIPADA BERULANG. UNTUK SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN. FIRDAUS ARIS PP BIASISWA JPN DI TALIAN 0177143090.

SILA AMBIL PERHATIAN DAN BERTINDAK.

SEKIAN, TERTIMA KASIH

Tindakan : GPK HEM, GURU BIASISWA