L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

SALEHA
hussin
BIASISWA- PERMOHONAN ATAS TALIAN BKPU TINGKATAN ENAM RENDAH 2013
oleh : En. Daud Bin Othman,
pada 05 Jul 2013

BAHAGIAN KEWANGAN KPM TELAH SELESAI MENGEMASKINI APB UNTUK PERMOHONAN BKPU ( TKT 6 RENDAH ). PERMOHONAN TERSEBUT AKAN DIBUKA ATAS TALIAN  PADA 8 HINGGA 14 JULAI 2013 DILAMAN SESAWANG http://apb.moe.gov.my.

PIHAK SEKOLAH JUGA DIPOHON SUPAYA DAPAT MENGHANTAR SENARAI NAMA MURID YANG TERCICIR BAYARAN TERTANGGUNG BIASISWA KECIL PERSEKUTUAN (BKP) DAN (BKPU) TAHUN 2013 DENGAN KADAR SEGERA UNTUK MENGELAKKAN kes AP58(a)DARIPADA BERULANG. UNTUK SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN. FIRDAUS ARIS PP BIASISWA JPN DI TALIAN 0177143090.

SILA AMBIL PERHATIAN DAN BERTINDAK.

SEKIAN, TERTIMA KASIH

Tindakan : GPK HEM, GURU BIASISWA