ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

imran
hansjebat
JBA1131
BIASISWA- PERMOHONAN ATAS TALIAN BKPU TINGKATAN ENAM RENDAH 2013
oleh : ,
pada 05 Jul 2013

BAHAGIAN KEWANGAN KPM TELAH SELESAI MENGEMASKINI APB UNTUK PERMOHONAN BKPU ( TKT 6 RENDAH ). PERMOHONAN TERSEBUT AKAN DIBUKA ATAS TALIAN  PADA 8 HINGGA 14 JULAI 2013 DILAMAN SESAWANG http://apb.moe.gov.my.

PIHAK SEKOLAH JUGA DIPOHON SUPAYA DAPAT MENGHANTAR SENARAI NAMA MURID YANG TERCICIR BAYARAN TERTANGGUNG BIASISWA KECIL PERSEKUTUAN (BKP) DAN (BKPU) TAHUN 2013 DENGAN KADAR SEGERA UNTUK MENGELAKKAN kes AP58(a)DARIPADA BERULANG. UNTUK SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN. FIRDAUS ARIS PP BIASISWA JPN DI TALIAN 0177143090.

SILA AMBIL PERHATIAN DAN BERTINDAK.

SEKIAN, TERTIMA KASIH

Tindakan : GPK HEM, GURU BIASISWA