5 September 2016

17 Oktober 2016

AJK KEBIRUS 2016 ,
KEBIRUS SMK TUN FATIMAH HASHIM

"Tahniah diucapkan kepada seluruh Warga SMK Tun Fatimah yang berusaha bersama-sama untuk menjayakan Majlis Perasmian Pertukaran Nama Sekolah daripada SMK Taman Daya 3 kepada SMK Tun Fatimah Hashim. Perasmian oleh Profesor Datok Dr. Khalid Ali Bin Tan Sri Abdul Kadir (Yayasan Tun Fatimah Hashim) pada hari Ahad 27 Mac 2016. Semoga Majlis berjalan dengan lancar. "

BIASISWA- PERMOHONAN ATAS TALIAN BKPU TINGKATAN ENAM RENDAH 2013
oleh : En. Daud Bin Othman, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 05 Jul 2013

BAHAGIAN KEWANGAN KPM TELAH SELESAI MENGEMASKINI APB UNTUK PERMOHONAN BKPU ( TKT 6 RENDAH ). PERMOHONAN TERSEBUT AKAN DIBUKA ATAS TALIAN  PADA 8 HINGGA 14 JULAI 2013 DILAMAN SESAWANG http://apb.moe.gov.my.

PIHAK SEKOLAH JUGA DIPOHON SUPAYA DAPAT MENGHANTAR SENARAI NAMA MURID YANG TERCICIR BAYARAN TERTANGGUNG BIASISWA KECIL PERSEKUTUAN (BKP) DAN (BKPU) TAHUN 2013 DENGAN KADAR SEGERA UNTUK MENGELAKKAN kes AP58(a)DARIPADA BERULANG. UNTUK SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN. FIRDAUS ARIS PP BIASISWA JPN DI TALIAN 0177143090.

SILA AMBIL PERHATIAN DAN BERTINDAK.

SEKIAN, TERTIMA KASIH

Tindakan : GPK HEM, GURU BIASISWA