Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

BIASISWA- PERMOHONAN ATAS TALIAN BKPU TINGKATAN ENAM RENDAH 2013
oleh : En. Daud Bin Othman, Penyelia Kanan Pembangunan Kemanusiaan
pada 05 Jul 2013

BAHAGIAN KEWANGAN KPM TELAH SELESAI MENGEMASKINI APB UNTUK PERMOHONAN BKPU ( TKT 6 RENDAH ). PERMOHONAN TERSEBUT AKAN DIBUKA ATAS TALIAN  PADA 8 HINGGA 14 JULAI 2013 DILAMAN SESAWANG http://apb.moe.gov.my.

PIHAK SEKOLAH JUGA DIPOHON SUPAYA DAPAT MENGHANTAR SENARAI NAMA MURID YANG TERCICIR BAYARAN TERTANGGUNG BIASISWA KECIL PERSEKUTUAN (BKP) DAN (BKPU) TAHUN 2013 DENGAN KADAR SEGERA UNTUK MENGELAKKAN kes AP58(a)DARIPADA BERULANG. UNTUK SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN. FIRDAUS ARIS PP BIASISWA JPN DI TALIAN 0177143090.

SILA AMBIL PERHATIAN DAN BERTINDAK.

SEKIAN, TERTIMA KASIH

Tindakan : GPK HEM, GURU BIASISWA