Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

TAKWIM KURSUS KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA TAHUN 2011
oleh : ,
pada 02 Feb 2011

Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa saya telah diarah menarik perhatian tuan / puan mengenai perkara di atas.

2.       Sukacita bersama-sama ini dikemukan Takwim Kursus anjuran Kementerian Pelajaran Malaysia Tahun 2011. Takwim tersebut boleh diperolehi di laman sesawang Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Kementerian Pelajaran Malaysia di http://www.moe.gov.my/bpsm

3.      Sehubungan itu, kerjasama tuan / puan adalah dipohon untuk memaklumkan dan memanjangkan perkara ini kepeda semua pegawai dan kakitangan  di bawah seliaan tuan / puan bagi mengikuti kursus-kursus yang disediakan. Adalah diharapkan agar kursus-kursus yang disediakan ini dapat membantu meningkatkan prestasi, produktiviti dan kualiti perkhidmatan warga KPM.

4.      Di atas segala kerjasama tuan / puan berikan di dalam hal ini adalah sangat di hargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Tindakan : PENGETUA / GURU BESAR