5 September 2016

17 Oktober 2016

AJK KEBIRUS 2016 ,
KEBIRUS SMK TUN FATIMAH HASHIM

"Tahniah diucapkan kepada seluruh Warga SMK Tun Fatimah yang berusaha bersama-sama untuk menjayakan Majlis Perasmian Pertukaran Nama Sekolah daripada SMK Taman Daya 3 kepada SMK Tun Fatimah Hashim. Perasmian oleh Profesor Datok Dr. Khalid Ali Bin Tan Sri Abdul Kadir (Yayasan Tun Fatimah Hashim) pada hari Ahad 27 Mac 2016. Semoga Majlis berjalan dengan lancar. "

hansjebat
zarina
Ermy
JEA1092
TAKWIM KURSUS KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA TAHUN 2011
oleh : En. Mohd Azra Bin Abd Aziz, Penolong Pegawai Tadbir
pada 02 Feb 2011

Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa saya telah diarah menarik perhatian tuan / puan mengenai perkara di atas.

2.       Sukacita bersama-sama ini dikemukan Takwim Kursus anjuran Kementerian Pelajaran Malaysia Tahun 2011. Takwim tersebut boleh diperolehi di laman sesawang Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Kementerian Pelajaran Malaysia di http://www.moe.gov.my/bpsm

3.      Sehubungan itu, kerjasama tuan / puan adalah dipohon untuk memaklumkan dan memanjangkan perkara ini kepeda semua pegawai dan kakitangan  di bawah seliaan tuan / puan bagi mengikuti kursus-kursus yang disediakan. Adalah diharapkan agar kursus-kursus yang disediakan ini dapat membantu meningkatkan prestasi, produktiviti dan kualiti perkhidmatan warga KPM.

4.      Di atas segala kerjasama tuan / puan berikan di dalam hal ini adalah sangat di hargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Tindakan : PENGETUA / GURU BESAR