FAZLINA BINTI HASHIM ,
SJK(T) MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN. ABD. RAHMAN YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PAGI TADI. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN."

TAKWIM KURSUS KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA TAHUN 2011
oleh : ,
pada 02 Feb 2011

Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa saya telah diarah menarik perhatian tuan / puan mengenai perkara di atas.

2.       Sukacita bersama-sama ini dikemukan Takwim Kursus anjuran Kementerian Pelajaran Malaysia Tahun 2011. Takwim tersebut boleh diperolehi di laman sesawang Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Kementerian Pelajaran Malaysia di http://www.moe.gov.my/bpsm

3.      Sehubungan itu, kerjasama tuan / puan adalah dipohon untuk memaklumkan dan memanjangkan perkara ini kepeda semua pegawai dan kakitangan  di bawah seliaan tuan / puan bagi mengikuti kursus-kursus yang disediakan. Adalah diharapkan agar kursus-kursus yang disediakan ini dapat membantu meningkatkan prestasi, produktiviti dan kualiti perkhidmatan warga KPM.

4.      Di atas segala kerjasama tuan / puan berikan di dalam hal ini adalah sangat di hargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Tindakan : PENGETUA / GURU BESAR