5 September 2016

17 Oktober 2016

SS ,
Felda Ulu Tebrau, Ulu Tiram, Johor

"إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Diucapkan kepada warga SK LKTP Ulu Tebrau akan kehilangan Guru Besar, Pn Rohana Bt Bahari yang meninggal dunia pada pagi tadi. Semoga Allah merahmati roh beliau dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang soleh. Amin"

asnorhisham
TAKWIM KURSUS KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA TAHUN 2011
oleh : ,
pada 02 Feb 2011

Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa saya telah diarah menarik perhatian tuan / puan mengenai perkara di atas.

2.       Sukacita bersama-sama ini dikemukan Takwim Kursus anjuran Kementerian Pelajaran Malaysia Tahun 2011. Takwim tersebut boleh diperolehi di laman sesawang Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Kementerian Pelajaran Malaysia di http://www.moe.gov.my/bpsm

3.      Sehubungan itu, kerjasama tuan / puan adalah dipohon untuk memaklumkan dan memanjangkan perkara ini kepeda semua pegawai dan kakitangan  di bawah seliaan tuan / puan bagi mengikuti kursus-kursus yang disediakan. Adalah diharapkan agar kursus-kursus yang disediakan ini dapat membantu meningkatkan prestasi, produktiviti dan kualiti perkhidmatan warga KPM.

4.      Di atas segala kerjasama tuan / puan berikan di dalam hal ini adalah sangat di hargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Tindakan : PENGETUA / GURU BESAR