5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

SISTEM PENGURUSAN PERTUKARAN KAKITANGAN BUKAN GURU (E-TUKAR BUKAN GURU) ANTARA DAERAH
oleh : ,
pada 22 Aug 2011

PENGETUA DAN GURU BESAR,

SEMUA KAKITANGAN BUKAN GURU (ANGGOTA KAKITANGAN SOKONGAN)

SEKOLAH SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

Tuan,

Merujuk kepada perkara tersebut di atas.

2.          Sukacita dimaklumkan bahawa Sistem Pengurusan Pertukaran Kakitangan Bukan Guru (e-Tukar Bukan Guru) telah memasuki fasa seterusnya iaitu melibatkan pertukaran dalam negeri(antara daerah) mulai 1 Julai 2011.

3.         Sehubungan dengan itu, tarikh akhir permohonan pertukaran antara daerah secara manual hanya akan diterima oleh Unit Perjawatan, Jabatan Pelajaran Negeri Johor sehingga 5 September 2011. Justeru itu, permohonan manual yang masih diterima selepas tarikh di atas adalah disyorkan untuk memohon semula secara atas talian melalui laman web www.moe.gov.my/etukar yang akan dibuka mulai 1 Oktober 2011.

Sekian untuk makluman,terima kasih

Tindakan : ANGGOTA KAKITANGAN SOKONGAN