Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

SISTEM PENGURUSAN PERTUKARAN KAKITANGAN BUKAN GURU (E-TUKAR BUKAN GURU) ANTARA DAERAH
oleh : En. Mohd Azra Bin Abd Aziz, Penolong Pegawai Tadbir
pada 22 Aug 2011

PENGETUA DAN GURU BESAR,

SEMUA KAKITANGAN BUKAN GURU (ANGGOTA KAKITANGAN SOKONGAN)

SEKOLAH SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

Tuan,

Merujuk kepada perkara tersebut di atas.

2.          Sukacita dimaklumkan bahawa Sistem Pengurusan Pertukaran Kakitangan Bukan Guru (e-Tukar Bukan Guru) telah memasuki fasa seterusnya iaitu melibatkan pertukaran dalam negeri(antara daerah) mulai 1 Julai 2011.

3.         Sehubungan dengan itu, tarikh akhir permohonan pertukaran antara daerah secara manual hanya akan diterima oleh Unit Perjawatan, Jabatan Pelajaran Negeri Johor sehingga 5 September 2011. Justeru itu, permohonan manual yang masih diterima selepas tarikh di atas adalah disyorkan untuk memohon semula secara atas talian melalui laman web www.moe.gov.my/etukar yang akan dibuka mulai 1 Oktober 2011.

Sekian untuk makluman,terima kasih

Tindakan : ANGGOTA KAKITANGAN SOKONGAN