Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera Kini kita sedang melayari gelombang satu Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 -2015 . Saya penuh yakin komuniti sekolah berfikiran positif untuk menerima perubahan dan berusaha mengangkat martabat pendidikan daerah Pasir Gudang selari dengan hasrat Kementerian Pendidikan Malaysia dan Jabatan Pendidikan Johor. Adalah menjadi tanggungjawab kita bersama untuk sedar , faham dan mahu melaksanakan 5 Aspirasi Sistem Pendidikan Malaysia, 6 Aspirasi Murid dan 11 Anjakan dalam PPPM. Kini kita mengimpikan sekolah dapat membentuk pelajar yang sentiasa menjaga budi bahasa, bertingkahlaku mulia dan menjadikan sekolah sebagai tempat menimba ilmu dan kemahiran yangdiperlukan untuk masa depan masing-masing. Justeru saya mengharapkan rakan-rakan guru dapat memupuk, menggilap dan mengembangkan potensi pelajar secara ikhlas dan penuh tanggungjawab. “Kerja sepasukan meraih kegemilangan” dan “1 Hati ke Arah 1 Matlamat” akan terus menjadi simbolik kata yang akan menterjemah hasrat kita semua. Kini murid-murid kita akan menduduki peperiksaan UPSR, PT3, SPM ,STAM dan STPM. Saya penuh yakin para calon peperiksaan telah bersedia untuk mencipta sejarah kejayaan peribadi sekali gus mengangkat kecemerlangan sekolah dan Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang. Sesungguhnya “ Kejayaan Anda Kebanggaan Kami “. InsyaAllah. "

MAKLUMAT PEMBANTU AM PEJABAT GRED N1/N4 YANG PERNAH BERTUGAS SEBAGAI PAP DI MAKMAL
oleh : En. Mohd Azra Bin Abd Aziz, Penolong Pegawai Tadbir
pada 17 Aug 2011

Pembantu Am Pejabat

Sekolah Sekolah

Daerah Pasir Gudang

Melalui

Pengetua & Guru Besar

Sekolah Sekolah Menengah

Daerah Pasir Gudang

Tuan /puan

Maklumat Pembantu Am Pejabat  Gred N1/N4 yang pernah menjalankan tugas sebagai PAP di makmal Sains, di  institusi  di bawah Kementerian Pelajaran Malaysia

Dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara diatas, dimaklumkan bahawa Bahagian Sumber Manusia Kementerian Pelajaran Malaysia sedang mengumpul maklumat berkenaan perkara diatas bagi tujuan pengisian jawatan pembantu makmal

Sehubungan dengan itu Pembantu Am Pejabat yang berkenaan adalah diminta untuk mengisi butiran di laman sesawang Kementerian Pelajaran Malaysia  seperti alamat berikut www.moe.gov.my yang bertajuk URUSAN PENGUMPULAN DATA PEMBANTU AM PEJABAT (MAKMAL). maklumat tersebut hendaklah diisi  secara dalam talian  yang akan dibuka mulai  23 Ogos 2011 hingga 23 September 2011

bersama ini juga dilampirkan surat dari bahagian Sumber Manusia Kementerian Pelajaran Malaysia

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan puan, terima kasih

Surat BSM KPM, PAP makmal 9.8.2011 (1085)

Tindakan : Pembantu Am Pejabat terlibat