ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PERINGATAN PERTAMA - senarai sekolah yang belum mengisi pengisian data secara atas talian melalui SISTEM MAKLUMAT PENGURUSAN KOKURIKULUM JPNJ
oleh : ,
pada 24 Mar 2013

perkara di atas adalah dirujuk.

2.    merujuk kepada berita yang disiarkan pada 12 Mac 2013, mohon kerjasama semua GPK Kokurikulum dan setiausaha kokurikulum sekolah menengah dan rendah untuk memastikan data (HANTAR PENYERTAAN KEAHLIAN KOKO) yang dimohon agar dapat dilengkapkan pada atau sebelum 1 April 2013.

3.    bersama-sama ini dilampirkan senarai sekolah yang belum melengkapkan data tersebut. untuk makluman, Unit Kokurikulum JPNJ sentiasa memantau pengisian data tersebut. diharapkan sekolah yang belum mengisi data dapat mengambil tindakan segera supaya tidak dikenakan surat tunjuk sebab atas kelewatan pengisian data.

4.    sila layari laman sesawang  http://kokujpnj.com/ekokujpnj/ekokujpnj.php untuk tujuan pengisian data tersebut. sebarang pertanyaan sila hubungi En Asrol Faezal b Ahmad di talian 019-7540180

SEKIAN TERIMA KASIH.

senarai sekolah yang belum melengkapkan data e-KOKUJPNJ (2011)

Tindakan : Pengetua/ Guru Besar / GPK Kokurikulum / setiausaha Kokurikulum