ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PENYELARASAN TARIKH PERHIMPUNAN RASMI MINGGUAN SETIAP HARI ISNIN MINGGU KETIGA YANG DIKENDALIKAN OLEH UNIT BERUNIFORM
oleh : ,
pada 18 Jan 2013

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Dilampirkan tarikh untuk perhimpunan mingguan yang dikendalikan oleh Unit Beruniform Sekolah setiap hari Isnin minggu ketiga.

3.    Penggiliran setiap Unit Beruniform untuk mengendalikan perhimpunan mingguan ini adalah digalakkan dan tidak hanya kepada satu Unit Beruniform sahaja. Pihak sekolah perlu memberi penekanan kepada murid terhadap pemakaian baju uniform pada setiap perhimpunan minggu ketiga.

Sekian, terima kasih.

tarikh perhimpunan mingguan (783)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar