ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PANDUAN PENGUMPULAN SERTA FORMAT PELAPORAN DATA SARANA IBU BAPA DAN SARANA SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG 2013
oleh : ,
pada 25 Jan 2013

Tuan,

Dilampirkan adalah Panduan Pengumpulan dan Pelaporan Data bagi Sarana Ibu Bapa dan Sarana Sekolah untuk rujukan lanjut pihak tuan. Rujukan juga boleh dibuat menerusi Buku Sarana Ibu Bapa dan Sarana Sekolah yang dibekalkan ketika kursus tempoh hari.

Turut dilampirkan adalah format pelaporan data (Microsoft Excell) untuk digunakan ketika pelaporan di peringkat PPD Pasir Gudang sahaja.

Tarikh penghantaran data bagi pengumpulan data bulan Januari adalah pada sebelum atau pada 6 Februari 2013.

Segala kerjasama dan perhatian tuan dalam perkara ini amatlah dihargai.

Panduan Pelaporan (2244)
Format Pelaporan (685)