Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

PANDUAN PENGUMPULAN SERTA FORMAT PELAPORAN DATA SARANA IBU BAPA DAN SARANA SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG 2013
oleh : En. Rohaizad Bin Mohd Hanafiah, Penolong PPD Perhubungan
pada 25 Jan 2013

Tuan,

Dilampirkan adalah Panduan Pengumpulan dan Pelaporan Data bagi Sarana Ibu Bapa dan Sarana Sekolah untuk rujukan lanjut pihak tuan. Rujukan juga boleh dibuat menerusi Buku Sarana Ibu Bapa dan Sarana Sekolah yang dibekalkan ketika kursus tempoh hari.

Turut dilampirkan adalah format pelaporan data (Microsoft Excell) untuk digunakan ketika pelaporan di peringkat PPD Pasir Gudang sahaja.

Tarikh penghantaran data bagi pengumpulan data bulan Januari adalah pada sebelum atau pada 6 Februari 2013.

Segala kerjasama dan perhatian tuan dalam perkara ini amatlah dihargai.

Panduan Pelaporan (1335)
Format Pelaporan (634)