ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

norafazi
imran
hansjebat
abdaziz
PELAKSANAAN MESYUARAT PERSATUAN AGUNG IBU BAPA-GURU (PIBG)
oleh : ,
pada 09 Jan 2017

Tuan,

MESYUARAT PERSATUAN AGUNG IBU BAPA-GURU (PIBG)

Dengan segala hormatnya perkara diatas dirujuk.

2.             Sehubungan dengan perkara tersebut, bersama-sama ini dilampirkan sesalinan surat berkaitan perkara diatas yang dengan jelas menerangkan maksudnya yang tersendiri untuk makluman dan tindakan lanjut pihak tuan.

3.             Segala kerjasama dan perhatian tuan dalam perkara ini adalah amat dihargai dan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih. Sebarang pertanyaan, sila hubungi Encik Rohaizad bin Mohd Hanafiah, Penolong PPD Perhubugnan ditalian 07-3881210 sambungan 208.

Sekian, terima kasih.

Peringatan Mesyuarat Agung PIBG 2017 (360)

Tindakan : Pengetua dan Guru Besar