ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PENGGUNAAN BORANG BAGI URUSAN PELANJUTAN TEMPOH PERCUBAAN, PENGESAHAN DALAM PERKHIDMATAN DAN PEMBERIAN TARAF BERPENCEN
oleh : ,
pada 07 Jul 2011

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.  Sehubungan itu, bersama-sama ini dikemukakan sesalinan senarai edaran surat bil SPP.10/13/63 Jld.5(98) bertarikh 24 Jun 2011 dari Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran yang jelas menerangkan maksudnya berserta lain-lain dokumen yang berkaitan.

3.  Sila gunakan borang-borang ini bagi urusan PELANJUTAN TEMPOH PERCUBAAN, PENGESAHAN DALAM PERKHIDMATAN dan PEMBERIAN TARAF BERPENCEN. Untuk makluman pihak sekolah borang-borang yang sedia ada masih digunakan dan borang-borang yang dilampirkan adalah borang tambahan bagi urusan yang dinyatakan.

4.  Penggunaan borang tambahan ini berkuatkuasa 01 Julai 2011. Sebarang pertanyaan sila hubungi Unit BRP, PPD Pasir Gudang bagi SK,SJKT & SJKC), Unit Perkhidmatan, Jabatan Pelajaran Johor bagi SMK daerah Pasir Gudang.

SPP/K/002 (14425)
SPP/K/003 (12826)
SPP/K/001 (3899)
SURAT SENARAI EDARAN SPP (1209)