5 September 2016

17 Oktober 2016

SS ,
Felda Ulu Tebrau, Ulu Tiram, Johor

"إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Diucapkan kepada warga SK LKTP Ulu Tebrau akan kehilangan Guru Besar, Pn Rohana Bt Bahari yang meninggal dunia pada pagi tadi. Semoga Allah merahmati roh beliau dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang soleh. Amin"

faridah
norhardiana
PENGGUNAAN BORANG BAGI URUSAN PELANJUTAN TEMPOH PERCUBAAN, PENGESAHAN DALAM PERKHIDMATAN DAN PEMBERIAN TARAF BERPENCEN
oleh : ,
pada 07 Jul 2011

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.  Sehubungan itu, bersama-sama ini dikemukakan sesalinan senarai edaran surat bil SPP.10/13/63 Jld.5(98) bertarikh 24 Jun 2011 dari Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran yang jelas menerangkan maksudnya berserta lain-lain dokumen yang berkaitan.

3.  Sila gunakan borang-borang ini bagi urusan PELANJUTAN TEMPOH PERCUBAAN, PENGESAHAN DALAM PERKHIDMATAN dan PEMBERIAN TARAF BERPENCEN. Untuk makluman pihak sekolah borang-borang yang sedia ada masih digunakan dan borang-borang yang dilampirkan adalah borang tambahan bagi urusan yang dinyatakan.

4.  Penggunaan borang tambahan ini berkuatkuasa 01 Julai 2011. Sebarang pertanyaan sila hubungi Unit BRP, PPD Pasir Gudang bagi SK,SJKT & SJKC), Unit Perkhidmatan, Jabatan Pelajaran Johor bagi SMK daerah Pasir Gudang.

SPP/K/002 (12804)
SPP/K/003 (11190)
SPP/K/001 (3784)
SURAT SENARAI EDARAN SPP (1165)