FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

PENGGUNAAN BORANG BAGI URUSAN PELANJUTAN TEMPOH PERCUBAAN, PENGESAHAN DALAM PERKHIDMATAN DAN PEMBERIAN TARAF BERPENCEN
oleh : ,
pada 07 Jul 2011

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.  Sehubungan itu, bersama-sama ini dikemukakan sesalinan senarai edaran surat bil SPP.10/13/63 Jld.5(98) bertarikh 24 Jun 2011 dari Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran yang jelas menerangkan maksudnya berserta lain-lain dokumen yang berkaitan.

3.  Sila gunakan borang-borang ini bagi urusan PELANJUTAN TEMPOH PERCUBAAN, PENGESAHAN DALAM PERKHIDMATAN dan PEMBERIAN TARAF BERPENCEN. Untuk makluman pihak sekolah borang-borang yang sedia ada masih digunakan dan borang-borang yang dilampirkan adalah borang tambahan bagi urusan yang dinyatakan.

4.  Penggunaan borang tambahan ini berkuatkuasa 01 Julai 2011. Sebarang pertanyaan sila hubungi Unit BRP, PPD Pasir Gudang bagi SK,SJKT & SJKC), Unit Perkhidmatan, Jabatan Pelajaran Johor bagi SMK daerah Pasir Gudang.

SPP/K/002 (14216)
SPP/K/003 (12650)
SPP/K/001 (3870)
SURAT SENARAI EDARAN SPP (1193)