Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

PENGGUNAAN BORANG BAGI URUSAN PELANJUTAN TEMPOH PERCUBAAN, PENGESAHAN DALAM PERKHIDMATAN DAN PEMBERIAN TARAF BERPENCEN
oleh : Cik Aisyah Binti Adanan, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 07 Jul 2011

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.  Sehubungan itu, bersama-sama ini dikemukakan sesalinan senarai edaran surat bil SPP.10/13/63 Jld.5(98) bertarikh 24 Jun 2011 dari Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran yang jelas menerangkan maksudnya berserta lain-lain dokumen yang berkaitan.

3.  Sila gunakan borang-borang ini bagi urusan PELANJUTAN TEMPOH PERCUBAAN, PENGESAHAN DALAM PERKHIDMATAN dan PEMBERIAN TARAF BERPENCEN. Untuk makluman pihak sekolah borang-borang yang sedia ada masih digunakan dan borang-borang yang dilampirkan adalah borang tambahan bagi urusan yang dinyatakan.

4.  Penggunaan borang tambahan ini berkuatkuasa 01 Julai 2011. Sebarang pertanyaan sila hubungi Unit BRP, PPD Pasir Gudang bagi SK,SJKT & SJKC), Unit Perkhidmatan, Jabatan Pelajaran Johor bagi SMK daerah Pasir Gudang.

SPP/K/002 (10361)
SPP/K/003 (9299)
SPP/K/001 (3540)
SURAT SENARAI EDARAN SPP (1109)