L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

SURAT PEKELILING AM BIL 3 TAHUN 2012-PERATURAN PERJALANAN PEGAWAI AWAM KE LUAR NEGARA ATAS URUSAN PERSENDIRIAN
oleh : Cik Aisyah Binti Adanan, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 08 Nov 2012

Dengan segala hormatnya surat daripada Jabatan Pelajaran Negeri Johor no. rujukan JPNJ.PKHD(26)100-7/5/2 bertarikh 25 Oktober 2012 adalah dirujuk.

2.     Sehubungan itu, bersama-sama ini disertakan sesalinan surat dari JPNJ dan Surat Pekeliling Am Bil 3 Tahun 2012-Peraturan Perjalanan Pegawai Awam Ke Luar Negara Atas Urusan Persendirian yang jelas menerangkan maksudnya untuk makluman dan kerjasama pihak tuan.

SURAT PEKELILING AM BIL 3 TAHUN 2012-PERATURAN PERJALANAN PEGAWAI AWAM KE LUAR NEGARA ATAS URUSAN PE (2030)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR