ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

SURAT PEKELILING AM BIL 3 TAHUN 2012-PERATURAN PERJALANAN PEGAWAI AWAM KE LUAR NEGARA ATAS URUSAN PERSENDIRIAN
oleh : ,
pada 08 Nov 2012

Dengan segala hormatnya surat daripada Jabatan Pelajaran Negeri Johor no. rujukan JPNJ.PKHD(26)100-7/5/2 bertarikh 25 Oktober 2012 adalah dirujuk.

2.     Sehubungan itu, bersama-sama ini disertakan sesalinan surat dari JPNJ dan Surat Pekeliling Am Bil 3 Tahun 2012-Peraturan Perjalanan Pegawai Awam Ke Luar Negara Atas Urusan Persendirian yang jelas menerangkan maksudnya untuk makluman dan kerjasama pihak tuan.

SURAT PEKELILING AM BIL 3 TAHUN 2012-PERATURAN PERJALANAN PEGAWAI AWAM KE LUAR NEGARA ATAS URUSAN PE (2602)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR