5 September 2016

17 Oktober 2016

AJK KEBIRUS 2016 ,
KEBIRUS SMK TUN FATIMAH HASHIM

"Tahniah diucapkan kepada seluruh Warga SMK Tun Fatimah yang berusaha bersama-sama untuk menjayakan Majlis Perasmian Pertukaran Nama Sekolah daripada SMK Taman Daya 3 kepada SMK Tun Fatimah Hashim. Perasmian oleh Profesor Datok Dr. Khalid Ali Bin Tan Sri Abdul Kadir (Yayasan Tun Fatimah Hashim) pada hari Ahad 27 Mac 2016. Semoga Majlis berjalan dengan lancar. "

PENGISIAN DATA CAT - I BAGI PROGRAM SUKAN PRESTASI TINGGI SEKOLAH ( SPTS )
oleh : ,
pada 08 May 2012

Perkara di atas adalah dirujuk.

2. Dengan segala hormatnya surat dari Pejabat Pengarah Pelajaran Johor bil Kami : JPNJ.SPK.SUKAN(39)/700-5/7/26(16) bertarikh 4 Mei 2012 adalah merujuk kepada surat Kementerian Pelajaran Malaysia dengan No.Rujukan KP.BS.302-01/05/001/JLD3 ( 4 ) bertarikh 6 April 2012 adalah berkaitan .

3. Sehubungan itu , dipohon jasa baik tuan/puan untuk melengkapkan Data SPTS dalam Sistem CAT - i yang boleh dimuat turun di laman sesawang http://www.moe.gov.my/bsukan. Maklumat ini perlu dihantar sebelum atau pada 14 Mei 2012 secara email kepada faizul.shaharudin@moe.gov.my atau lifetime_zul@yahoo.com.

4. Sebarang pertanyaan atau kemusykilan sila hubungi terus Encik Faizul Anuar bin Shaharudin ( Pegawai Teknikal SPTS ) , Jabatan Pelajaran Johor ditalian 019 -7501085 / 07 - 2310000.

5. Harap dalam makluman dan tindakan segera pihak tuan .

Sekian, terima kasih .

Sekolah SPTS                                    Permainan

SMK Dato Penggawa Timor                  Badminton

SMK Pasir Gudang                              Bola Sepak