Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

don
JEMPUTAN PESERTA KE KURSUS INTEGRITI KEPIMPINAN
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 17 Jul 2017

Perhatian kepada Pengetua dan Guru Besar (seperti dilampiran) Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang.

Dengan segala hormatnya, perkara diatas adalah dirujuk.

2.      Sukacita dimaklumkan bahawa, satu Jemputan Peserta Ke Kursus Integriti Kepimpinan akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :

Tarikh      : 22 dan 23 Julai 2017(Sabtu dan Ahad)

Masa        : 8.00pagi (22 Julai 2017)

Tempat     : Savannah Hill Resort, Ulu Tiram, Johor.

3.       Seubungan itu, mohon kerjasama tuan untuk mengarah dan membenarkan guru-guru (seperti dilampiran) untuk hadir ke jemputan tersebut. Tuan juga boleh membuat tuntutan perjalanan mengikut pekelililng yang berkuatkuasa sekarang. Tuan juga digalakkan untk berkongsi kenderaan sebagai langkah penjimatan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan Pn. Nurulsalwan binti Sudirman- Kaunselor Organisasi ditalian 07-3881210 sambungan 208.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

SURAT JEMPUTAN KE KURSUS INTEGERITI KEPIMPINAN (260)