ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

norafazi
imran
hansjebat
abdaziz
BENGKEL PENGURUSAN SISTEM E-OPERASI 2017
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 09 Jan 2017

Perhatian kepada semua Pengetua sekolah-sekolah daerah Pasir Gudang.

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa, satu Bengkel Pengurusan Sistem E-Operasi 2017 akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :

2.1  Tarikh       : 10 Januari 2017 (Selasa)

2.2  Masa          : 10.00 pagi

2.3  Tempat     : Dewan Teater Megah, SMK Taman Megah Ria

3.        Sehubungan itu, mohon kerjasama tuan untuk membenarkan Penolong Kanan Pentadbiran dan Guru Data hadir ke Bengkel tersebut. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan En. Abdul Razak bin Abdul Samad - Penolong PPD Pengurusan Sekolah (Guru) ditalian 07-3881210 sambungan 205. Kerjasama tuan terlebih dahulu diucapkan ribuan terima kasih.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

BENGKEL PENGURUSAN SISTEM E-OPERASI 2017 (326)