Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

BENGKEL PENGURUSAN SISTEM E-OPERASI 2017
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 09 Jan 2017

Perhatian kepada semua Pengetua sekolah-sekolah daerah Pasir Gudang.

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa, satu Bengkel Pengurusan Sistem E-Operasi 2017 akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :

2.1  Tarikh       : 10 Januari 2017 (Selasa)

2.2  Masa          : 10.00 pagi

2.3  Tempat     : Dewan Teater Megah, SMK Taman Megah Ria

3.        Sehubungan itu, mohon kerjasama tuan untuk membenarkan Penolong Kanan Pentadbiran dan Guru Data hadir ke Bengkel tersebut. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan En. Abdul Razak bin Abdul Samad - Penolong PPD Pengurusan Sekolah (Guru) ditalian 07-3881210 sambungan 205. Kerjasama tuan terlebih dahulu diucapkan ribuan terima kasih.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

BENGKEL PENGURUSAN SISTEM E-OPERASI 2017 (260)