FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

BENGKEL PENGURUSAN SISTEM E-OPERASI 2017
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 09 Jan 2017

Perhatian kepada semua Pengetua sekolah-sekolah daerah Pasir Gudang.

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa, satu Bengkel Pengurusan Sistem E-Operasi 2017 akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :

2.1  Tarikh       : 10 Januari 2017 (Selasa)

2.2  Masa          : 10.00 pagi

2.3  Tempat     : Dewan Teater Megah, SMK Taman Megah Ria

3.        Sehubungan itu, mohon kerjasama tuan untuk membenarkan Penolong Kanan Pentadbiran dan Guru Data hadir ke Bengkel tersebut. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan En. Abdul Razak bin Abdul Samad - Penolong PPD Pengurusan Sekolah (Guru) ditalian 07-3881210 sambungan 205. Kerjasama tuan terlebih dahulu diucapkan ribuan terima kasih.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

BENGKEL PENGURUSAN SISTEM E-OPERASI 2017 (311)