ROKIAH MD YUNOS ,
UNIT AKADEMIK

"SALAM RAMADHAN KEPADA SEMUA WARGA KERJA PPD PASIR GUDANG AGAR RAMADHAN TAHUN INI DAPAT DILALUI DENGAN PENUH KESABARAN. HARAPAN AGAR IBADAH KITA MENDAPAT GANJARAN DARI NYA..."

Ermy
PENGUMPULAN DATA SMARTBOARD DI SEMUA SEKOLAH
oleh : En. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan & Aset
pada 12 Jan 2017

PENGUMPULAN DATA SMARTBOARD DI SEMUA SEKOLAH

Dengan hormatnya merujuk surat dari Jabatan Pendidikan Negeri Johor, bertarikh 10 Januari 2016 dengan jelas menerangkan maksudnya untuk perhatian dan tindakan tuan.

2.  Sehubungan dengan itu, pihak sekolah diminta untuk mengemukakan maklumat sebagaimana di Lampiran 1.

3.   Softcopy hendaklah diemailkan kepada khairulazhan@moe.edu.my dan hardcopy hendaklah dikembalikan ke Unit Pembangunan dan Perolehan pada atau sebelum jam 12.00 tengah hari 15 Januari 2017 (Ahad).

4.  Sebarang pertanyaan sila hubungi En Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan dan Pengurusan Aset di talian 07-3881210 sambungan 146.

Sekian, terima kasih.

“SEHATI SEJIWA”

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”

Surat Rasmi Pengumpulan Data Smartboard (427)