L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

husnizarahmad
oleh : ,
pada 09 Mar 2010

KEPADA SEMUA PENGETUA DAN GURU BESAR YANG TERLIBAT

Tuan,

LAPORAN PRESTASI KONTRAKTOR PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN DI SEKOLAH YANG TAMAT KONTRAK PADA 30.06.2010

Dengan segala hormatnya dimaklumkan terdapat beberapa sekolah yang kontraktor pembersihannya akan tamat pada 30.06.2010.

2.  Sehubungan dengan itu, Unit Perolehan dan Pengurusan Aset Jabatan Pelajaran Negeri Johor sedang membuat penilaian tentang prestasi kontraktor di sekolah tuan bagi tujuan tender semula perkhidmatan.

3.  Bersama-sama ini disertakan borang penilaian prestasi, skor pemarkahan dan senarai sekolah yang terlibat untuk tindakan tuan selanjutnya.  Sila pastikan dokumen perjanjian kontrak bagi perkhidmatan dijadikan asas rujukan semasa melengkapkan borang ini. Sila isikan dalam 2 salinan dan kembalikan ke Unit Pentadbiran Am, Pejabat Pelajaran Daerah Pasir Gudang ( U/P : Encik Sahat bin Kahar ) selewat-lewatnya pada 15.03.2010. Bagi sekolah-sekolah yang tidak terlibat boleh mengunakan Borang Laporan Prestasi ini bagi tujuan pemantauan dan aduan.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR