Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

oleh : ,
pada 09 Mar 2010

KEPADA SEMUA PENGETUA DAN GURU BESAR YANG TERLIBAT

Tuan,

LAPORAN PRESTASI KONTRAKTOR PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN DI SEKOLAH YANG TAMAT KONTRAK PADA 30.06.2010

Dengan segala hormatnya dimaklumkan terdapat beberapa sekolah yang kontraktor pembersihannya akan tamat pada 30.06.2010.

2.  Sehubungan dengan itu, Unit Perolehan dan Pengurusan Aset Jabatan Pelajaran Negeri Johor sedang membuat penilaian tentang prestasi kontraktor di sekolah tuan bagi tujuan tender semula perkhidmatan.

3.  Bersama-sama ini disertakan borang penilaian prestasi, skor pemarkahan dan senarai sekolah yang terlibat untuk tindakan tuan selanjutnya.  Sila pastikan dokumen perjanjian kontrak bagi perkhidmatan dijadikan asas rujukan semasa melengkapkan borang ini. Sila isikan dalam 2 salinan dan kembalikan ke Unit Pentadbiran Am, Pejabat Pelajaran Daerah Pasir Gudang ( U/P : Encik Sahat bin Kahar ) selewat-lewatnya pada 15.03.2010. Bagi sekolah-sekolah yang tidak terlibat boleh mengunakan Borang Laporan Prestasi ini bagi tujuan pemantauan dan aduan.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR