ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

oleh : ,
pada 09 Mar 2010

KEPADA SEMUA PENGETUA DAN GURU BESAR YANG TERLIBAT

Tuan,

LAPORAN PRESTASI KONTRAKTOR PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN DI SEKOLAH YANG TAMAT KONTRAK PADA 30.06.2010

Dengan segala hormatnya dimaklumkan terdapat beberapa sekolah yang kontraktor pembersihannya akan tamat pada 30.06.2010.

2.  Sehubungan dengan itu, Unit Perolehan dan Pengurusan Aset Jabatan Pelajaran Negeri Johor sedang membuat penilaian tentang prestasi kontraktor di sekolah tuan bagi tujuan tender semula perkhidmatan.

3.  Bersama-sama ini disertakan borang penilaian prestasi, skor pemarkahan dan senarai sekolah yang terlibat untuk tindakan tuan selanjutnya.  Sila pastikan dokumen perjanjian kontrak bagi perkhidmatan dijadikan asas rujukan semasa melengkapkan borang ini. Sila isikan dalam 2 salinan dan kembalikan ke Unit Pentadbiran Am, Pejabat Pelajaran Daerah Pasir Gudang ( U/P : Encik Sahat bin Kahar ) selewat-lewatnya pada 15.03.2010. Bagi sekolah-sekolah yang tidak terlibat boleh mengunakan Borang Laporan Prestasi ini bagi tujuan pemantauan dan aduan.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR