LIN ,
MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN IBRAHIM, PEMBANTU OPERASI SJK(C) MASAI YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH HARI INI.SEMOGA ALLAH MERAHMATI ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DALAM KALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN"

JBA1013
don
JBA1131
oleh : ,
pada 09 Mar 2010

KEPADA SEMUA PENGETUA DAN GURU BESAR YANG TERLIBAT

Tuan,

LAPORAN PRESTASI KONTRAKTOR PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN DI SEKOLAH YANG TAMAT KONTRAK PADA 30.06.2010

Dengan segala hormatnya dimaklumkan terdapat beberapa sekolah yang kontraktor pembersihannya akan tamat pada 30.06.2010.

2.  Sehubungan dengan itu, Unit Perolehan dan Pengurusan Aset Jabatan Pelajaran Negeri Johor sedang membuat penilaian tentang prestasi kontraktor di sekolah tuan bagi tujuan tender semula perkhidmatan.

3.  Bersama-sama ini disertakan borang penilaian prestasi, skor pemarkahan dan senarai sekolah yang terlibat untuk tindakan tuan selanjutnya.  Sila pastikan dokumen perjanjian kontrak bagi perkhidmatan dijadikan asas rujukan semasa melengkapkan borang ini. Sila isikan dalam 2 salinan dan kembalikan ke Unit Pentadbiran Am, Pejabat Pelajaran Daerah Pasir Gudang ( U/P : Encik Sahat bin Kahar ) selewat-lewatnya pada 15.03.2010. Bagi sekolah-sekolah yang tidak terlibat boleh mengunakan Borang Laporan Prestasi ini bagi tujuan pemantauan dan aduan.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR