ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hansjebat
JBA1131
KEMASUKAN DATA e-KEHADIRAN MURID
oleh : Pn. Norhidayah Binti Husin,
pada 22 Feb 2010

Hasil semakan terdapat beberapa buah sekolah yang masih belum memasukan data e-kehadiran murid di laman web yang ditetapkan. Mohon kerjasama pihak tuan untuk mengambil tindakan segera dengan memasukan data e-kehadiran murid sebelum jam 10.30 pagi bagi sesi pagi dan sebelum jam 2.00 petang bagi sesi petang. Data tersebut perlu di masukan pada setiap hari persekolahan. Kerjasama yang diberikan oleh pihak tuan amat kami hargai.

Tindakan : Semua Guru Besar dan Pengetua