ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hansjebat
JBA1131
MAKLUMAT-MAKLUMAT BERKAITAN PENGURUSAN KWAPM
oleh : Pn. Norhidayah Binti Husin,
pada 09 Feb 2010

Mohon kerjasama tuan agar dapat melangkapkan borang 'Lampiran A' (Senarai murid yang memohon KWAPM kemudian di pulangkan atas sebab tidak layak selepas disiasat dan diputuskan oleh Jawatankuasa Bantuan Sekolah) dan 'Lampiran B' (Senarai pemulangan KWAPM atas lain-lain sebab). Sila kembalikan kedua-dua borang yang sudah dilengkapkan ke Unit HEM PPD Pasir Gudang sebelum atau pada 11 Februari 2010 sebelum jam 12.00 tengah hari. Sebarang pertanyaan sila hubungi Tn. Hj. Latif Bin Hj. Johari ditalian 019-7368909.

Tindakan : Semua Guru Besar dan Pengetua