Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia.Kekuatan dan kemampuan mengecap kejayaan bergantung kepada komitmen semua pihak.Agenda PPPM menjadi asas dalam mencorak budaya kecemerlangan semua warga pendidikan khasnya di Daerah Pasir Gudang.Kita mempunyai kekuatan Barisan Pengetua dan Guru Besar serta penolong kanan yang mampu mengubah dan menentu kecemerlangan itu tadi.Sewajarnya semua guru terus menyokong penuh hasrat ,visi dan misi kita untuk memanusiakan manusia iaitu anak didik kita.Ini satu amanat yang kita galas dan wajib kita realisasikan secara realistik.Buat anak didik yang bakal menduduki peperiksaan UPSR,PT3,SPM,STPM dan STAM ,kami sentiasa mendoakan ketenangan dalam menduduki peperiksaan dan kecemerlangan dalam memperoleh keputusan.Satu Hati Ke Arah Satu Matlamat tetap menjadi ukuran dalam menterjemah niat kita semua."

PENGAMBILAN SOALAN PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN PENDIDIKAN ISLAM TINGKATAN 1,2 & 4.
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Operasi
pada 02 Oct 2009

Tuan/puan,

Sehubungan dengan itu, diminta SU Peperiksaan / Ketua Panitia Pendidikan Islam datang ke Unit Akademik PPD Pasir Gudang untuk mendapatkan Soalan Peperiksaan Akhir Tahun 2009 bagi mata pelajaran Pendidikan Islam Tingkatan 1,2 & 4 dengan kadar segera.

Sekian, harap maklum dan terima kasih.

Tindakan : SU PEPERIKSAAN / KETUA PANITIA PEND. ISLAM DAERAH PASIR GUDANG.