ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PENGAMBILAN SOALAN PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN PENDIDIKAN ISLAM TINGKATAN 1,2 & 4.
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 02 Oct 2009

Tuan/puan,

Sehubungan dengan itu, diminta SU Peperiksaan / Ketua Panitia Pendidikan Islam datang ke Unit Akademik PPD Pasir Gudang untuk mendapatkan Soalan Peperiksaan Akhir Tahun 2009 bagi mata pelajaran Pendidikan Islam Tingkatan 1,2 & 4 dengan kadar segera.

Sekian, harap maklum dan terima kasih.

Tindakan : SU PEPERIKSAAN / KETUA PANITIA PEND. ISLAM DAERAH PASIR GUDANG.